T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ADIYAMAN / GÖLBAŞI - GÖLBAŞI FEN LİSESİ

Mehmet DALOĞLU - Okul Müdürü

1974 yılında Adıyaman´ın Gölbaşı ilçesinde doğdu. İlkokul eğitimini Maltepe İlkokulunda, ortaokul eğitimini Çelikhan Yatılı İlköğretim Bölge Okulunda, lise öğrenimini ise Gölbaşı Lisesinde tamamladıktan sonra 1997 yılında Mustafa Kemal Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. 

Üniversiteyi bitirdiği yıl Adıyaman ili Kahta ilçesi Büyükgül Köyünde sınıf öğretmeni olarak göreve başladı. 5 yıl burada çalıştıktan sonra Kahta Yahya Kemal İlköğretim Okuluna tayin oldu ve 2009 yılına kadar burada görev yaptı. Aynı yıl Gölbaşı Çatalağaç İlköğretim Okulunda Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı.

Çatalağaç İlköğretim Okulunda görev yapmakta iken 2012 yılında bakanlığın tanıdığı alan değiştirme hakkını kullanarak Beden Eğitimi Öğretmenliği branşına geçiş yaptı.

2014 yılında yapılan müdürlük görevlendirmelerinde Borsa İstanbul Yatılı Bölge Ortaokuluna okul müdürü olarak görevlendirildi. 2016 yılı Haziran ayında Borsa İstanbul Yatılı Bölge Orta okulunun kapatılması üzerine yeni açılan Gölbaşı Fen Lisesine Kurucu Müdür olarak görevlendirilmiş olup halen bu göreve devam etmektedir.

Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında yöneticilik görevinde bulunan okul müdürü evli ve 3 çocuk babasıdır.